Van Genechten Technieken vervoegt K&F


K&F en VG Technieken willen groeien onder hetzelfde dak

K&F Electro-Techniek dat gevestigd is in Olen en Van Genechten Technieken uit Herselt bundelen hun krachten om samen sterker te staan in de toekomst. Doel is om de markt van de industriële elektriciteitswerken, zowel op het vlak van nieuwbouw, renovatie als uitbreiding, nog meer performant te benaderen en verdere groei te stimuleren. Ze zullen zich binnenkort samen in hetzelfde pand  in Olen vestigen, en ze plannen een verdubbeling van het aantal medewerkers.

“VG Technieken heeft heel interessante contacten in de bedrijfswereld, terwijl K&F sterker staat in de sector van de openbare aanbestedingen zoals ziekenhuizen, scholen en rusthuizen.  Dankzij de back-office van K&F, krijgt VG Technieken de kans verder door te groeien,” zegt David Van Genechten, huidig zaakvoerder van VG Technieken. Zowel K&F Electro-Techniek als Van Genechten Technieken zullen in eerste instantie onder hun eigen naam verder blijven werken.

“Momenteel hebben we een jong en dynamische team met zo’n dertigtal mensen die voor ons werken. Op korte termijn willen we verder groeien, dus extra enthousiaste mensen zijn steeds welkom,” vertelt Kris Haelen, oorspronkelijk oprichter van K&F en nog steeds aan boord. “Wij zullen ons ook in de toekomst blijven toeleggen op  industriële elektriciteitswerken, datatransmissie, brand- en inbraakdetectie, zorgsystemen en toegangscontrole.”

Huidig zaakvoerder Ynse Van den Broeck vult het aan: “Om onze ambitie kracht bij te zetten, nemen we binnenkort ook het industriepand van onze buren in Olen in gebruik. Zo hebben we extra ruimte om onze verdere groei te bestendigen en kunnen beide bedrijven zich ontwikkelen vanop dezelfde locatie. We hebben dan 750m² kantoorruimte en 2000m² magazijn en atelierruimte om aan al onze noden te beantwoorden. Dankzij deze samenwerking en het extra bedrijfsgebouw zijn we gewapend voor de toekomst.”

Meest recente post

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.