Over K&F electro-techniek

Over ons

Over K&F

Bij K&F electro-techniek draait alles om succes gebaseerd op kwaliteit, vakmanschap en een doorgewinterde ervaring. Ons bedrijf heeft zich een reputatie verworven door hoogwaardig werk te leveren, met een focus op interne projectopvolging en flexibiliteit. Ons toegewijde team, bestaande uit getalenteerde professionals met zowel jeugdige energie als jarenlange ervaring, is de drijvende kracht achter onze prestaties.

contacteer ons

Klantentevredenheid staat centraal

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van industriële elektrische installaties in diverse sectoren, waaronder nieuwbouw, renovatie en uitbreiding. Ons werkgebied omvat een breed scala aan projecten, variërend van KMO-gebouwen en industriële faciliteiten tot kantoorcomplexen, logistieke centra, winkelruimten, showrooms en openbare gebouwen, zoals scholen, sportzalen en administratieve gebouwen.

​​​​​​​Bovendien hebben we ons vakmanschap ook toegepast in de zorgsector, met projecten variërend van ziekenhuizen en psychiatrische instellingen tot woonzorgcentra en assistentiewoningen. Bij K&F electro-techniek streven we naar excellentie in elk project, waarbij we de unieke behoeften van onze klanten begrijpen en voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en precisie.

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.